NOTÍCIES

EL sènior femení B es col·loca tercer

EL SÈNIOR FEMENÍ B ES COL·LOCA TERCER

Després de disputar 6 jornades de competició el sènior Femení B del CFS Eixample es situa tercer classificat

19-11-2019

L'equip va començar la lliga derrotant a la Monstant a casa per 3 gols a 0. Sara, Anna Bofill i Júlia van ser les golejadores d'un partit on les jugadores de l'Eixample van sortir a pels 3 punts des del primer minut i ja a la mitja part guanyaven per 2 a 0. L'equip rival gairebé no va generar perill a la porteria defensada per Núria i només la falta d'encert a la porteria rival va provocar que el marcador no fos més abultat.

La segona jornada , les Eixamplenques visitaven la complicada pista de Les Corts UBAE i va patir la única derrota fins al moment. El resultat del partit va ser de 6 a 3 a favor de les locals que es van mostrar superiors en tot moment a les jugadores de l'Eixample. El partit es va posar complicat des d'un inici ja que Les Corts sent un equip més conjuntat es va acançar amb un contundent 4-0. En uns 5 minuts bojos ja a la segona part, l'Eixample va aconseguir marcar 3 gols i apropar-se al marcador (2 d'Àgueda i 1 de Sara). En els últims cinc minuts, però, Les Corts va aconseguir 2 gols més que feien impossible l'intent de remuntada.

La tercera jornada l'Eixample va complir el cap de setmana de descans del calendari i no va ser fins el 27 d'octubre que les noies del Femení B, tornaven a competir, de nou fora de casa. El CET10, en va ser el rival i les jugadores de l'Eixample van fer un dels millors partits de la temporada. Amb una molt bona pressió i bones triangulacions, el resultat del partit va ser d'un contundent 0-8. Meri va aconseguir un hat trick, Júlia va marcar per partida doble i els altres gols els van fer Sara, Anna Gras i Bea.

L'Alenha visitava el Santa Isabel a la jornada 5 de competició i l'Eixample es va endur la victòria en un partit molt emocionant. Àgueda va fer l'únic gol de la primera part que donava la victòria momentània a l'Eixample. Anna Bofill a l'inici de la 1a part aconseguia el 2n gol i Bea feia el 3r el minut 31. Semblava que el partit estava sentenciat però les jugadores de l'Eixample es van relaxar i van encaixar 2 gols en tres minuts que van fer perillar la victòria i van haver de suar fins l'últim segon.

L'últim partit disputat per les jugadores que entrenen Carlota Cobo i Mar Garcia, es va poder resoldre també en victòria tot i marxar a la mitja part perdent. Ivet es va avançar al marcador al minut 3 de partit. Dos minuts després l'Estel Vallseca va aconseguir l'empat però Anna Bofill va permetre a l'Eixample tornar-se a avançar al marcador. L'equip rival va donar-li la volta al resultat i amb 3 gols seguits aconseguia marxar al descans amb un 4-2 al seu favor. La segona part, va ser de domini absolut de l'Eixample, els gols d'Àgueda, Meri i Sara van permetre remuntar el partit i que s'aconseguissin els 3 punts.

Havent ja descansat a la primera volta, les noies del Femení B han aconseguit 4 victòries en els 5 partits disputats que les situa a la part alta de la classificació. El proper cap de setmana s'enfronten a l'actual segon classificat , l'IES Monsterrat, i esperen mantenir la ratxa de victòries i superar-les així a la classificació.